Massagebehandelingen

Ontspanningsmassage is gericht op de algehele ontspanning van het lichaam en het losmaken van de spieren, die door stress of overbelasting gespannen zijn. Afvalstoffen worden verwijderd, je voelt je snel weer fit.  Een ontspanningsmassage is een cadeautje voor jezelf of een vriend(in).

Sportmassage is gericht op het losmaken van de spieren, die bijv. door stress, een verkeerde werkhouding, zware inspanning of training gespannen, stram en pijnlijk aanvoelen. De spieren voelen na de massage ontspannen aan en de spierknopen zijn verwijderd.

Gezichtsmassage kan stress, spanningen en hoofdpijn wegnemen en een ontspannen gevoel geven, waarbij het decolleté, de hals, nek, hoofd en het gezicht gemasseerd wordt. Het is een super ontspannende massage.    Een cadeau tip voor jezelf of vriendin.

Hand en voet massage is een ontspannende massage met verzorgende olie. Er wordt tijdens de massage drukpunten meegenomen, toch mag deze massage niet verward worden met de hand of voetreflex.

Manuele Lymfe Drainage (oedeem therapie) wordt uitgevoerd als de Lymfe circulatie verstoord is, bijv. na een operatieve ingreep. Als het lichaam deze onbalans niet of binnen een redelijke termijn kan oplossen, is MLD aan te raden. Het goed functioneren van het Lymfesysteem is belangrijk als afweersysteem tegen schadelijke invloeden en staat in nauw verband met onze gezondheid.

Stoelmassage is een laag drempelige massage, deze wordt over de kleding heen gegeven. Hoofd, nek, rug, schouders en armen worden los gewerkt door middel van drukpunten, wrijving en kneden. Die gericht is op het beter doorstromen van energie. Hierdoor voelt men zich snel fitter. Ondanks dat de massage normaal met kleding aan wordt gedaan kan deze vorm natuurlijk ook op de huid worden uitgevoerd met olie.  Deze vorm van massage is uitermate geschikt voor schouder en of nek klachten.

Kruiden stempel massage is een ontspannende massage, waarbij een zakje gevuld met kruiden (de stempel) die verwarmt wordt, waarna deze wordt aangedrukt of het stempelen op de huid. Door de werking van de kruiden wordt de huid gereinigd, giftige stoffen worden uit de huid onttrokken en dode huidcellen worden verwijderd. Je voelt jezelf hierdoor fitter.

Reiki werkt met de energie van het lichaam, daar waar te weinig energie zit brengen we energie naar toe en waar te veel aan energie zit brengen we rust, zodat het lichaam weer in balans komt. Negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Kortom er kan veel in het lichaam aan de gang gezet worden. Neem de tijd voor een sessie, ook na de behandeling is ontspanning voor het lichaam aan te raden.

Chakra behandeling werken we met de energie van het lichaam, Chakra’s zijn bepaalde energie haarden in je lichaam, als deze verstoord zijn stroomt de energie niet goed meer door en geeft dit onbalans in het lichaam. Door de Chakra’s in balans te brengen, brengen we het hele lichaam weer in balans. Neem de tijd voor een sessie, ook na de behandeling is ontspanning voor het lichaam aan te raden.

Kristal healing behandeling werken we met de energie van het lichaam, bij deze behandeling maken we gebruik van edelstenen d.m.v. de kleur en de energie trilling van de steen af te stemmen op de zones van het lichaam. Zo kunnen we het lichaam beïnvloeden en in een bepaalde richting werken, zodat het lichaam weer in balans komt. Neem de tijd voor een sessie, ook na de behandeling is ontspanning voor het lichaam aan te raden.

Hot-Stone massage wordt gegeven met warme stenen, de stenen worden op het lichaam gelegd en er wordt ook met de stenen gemasseerd. Het effect van de stenen op de huid werkt positief op het lichaam, het helpt afvalstoffen mee af te voeren en draagt letterlijk een steentje bij aan het ontgiften van het lichaam. Het lichaam komt weer in balans.

Hot-pillow massage is een ontspanningsmassage die gegeven wordt op warm water kussens, waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt. De massage werkt intensief door de warmte. Het meedeinen op de kussens geeft een ontspannend gevoel. Dit maakt deze massage aangenaam en ontspannend.

Shiatsu is een drukpunt massage, waarbij we op de meridiaan banen werken. Voor het goed functioneren van ons lichaam moeten deze banen in balans zijn. Door de druk wordt de energiestroom beïnvloedt in de meridianen. Shiatsu zet het lichaam aan verstoringen op te heffen en de doorstroming te reguleren waardoor; vermoeidheid, pijn, spanning of emotionele onbalans, zich niet tot lichamelijke klachten kunnen ontwikkelen. Het doel van een behandeling is het herstel van evenwicht en het lichaam in balans te brengen.